Френският футболен шампион Пари Сен Жермен победи с 5:4 сборен

...
Френският футболен шампион Пари Сен Жермен победи с 5:4 сборен
Коментари Харесай

Кристиано и Меси блестят в шоу с 9 гола в Рияд

Френският футболен първенец Пари Сен Жермен победи с 5:4 събирателен тим на Ал-Насър и Ал-Хилал в другарски мач, игран в Рияд.

Звездите на международния футбол Кристиано Роналдо и Лионел Меси зарадваха почитателите на тяхното именито съревнование, а двамата нападатели се записаха в дуела. Уго Екитике донесе успеха на ПСЖ, откакто се разписа за 5:3 в 78-ата минута.

Първото полувреме на стадион " Крал Фахд " в Рияд приключи 2:2. За френския отбор точни бяха Лионел Меси и Маркиньос, а Кристиано Роналдо се разписа на два пъти. Меси откри резултата в 3-ата минута, Роналдо изравни от дузпа в 34-а, Маркиньос беше прецизен в 43-ата, а Роналдо направи 2:2 в шестата минута на добавеното време.

Бразилският национал Неймар пропусна дузпа за ПСЖ в края на полувремето, а Хуан Бернат от френския отбор беше изпъден с пряк червен картон поради недодялан шпагат против саудитския национал Салем Ал-Даусари.

Мачът се възобнови с вихрено движение след почивката, като  Серхио Рамос в 53-ата още веднъж даде задатък на гостите след асистенция на Килиан Мбапе, преди южнокореецът Хюн-су Джан да се разпише с глава след осъществяване на корнер за 3:3.

Роналдо беше сменен в 61-ата минута, а минута по-късно Кристоф Галтие направи осем смени и играта напуснаха Меси, Неймар и Мбапе.

Игра с ръка на Али Ал-Булайхи даде правото на гостите да изпълнят дузпа, която беше осъществена от Мбапе, преди Уго Екитике да усили преднината до 5:3.

В 94-а минута Андерсон Талиска беше прецизен за домакините, а Пари Сен Жермен завоюва с 5:4.

Въпреки че не съумя да стартира с победа най-новата страница от своята кариера в Саудитска Арабия, 37-годишният Роналдо се показа на извънредно високо равнище, до момента в който се приготвя да направи дебют за Ал-Насър, когато те одобряват Ал Етифак в неделя.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР