Френският актьор Ален Делон е поставен под правна защита по

...
Френският актьор Ален Делон е поставен под правна защита по
Коментари Харесай

Ален Делон е поставен под правна защита

Френският артист Ален Делон е подложен под правна отбрана по решение на арбитър, съобщи Агенция Франс Прес. Агенцията цитира източник, осведомен със случая, който удостоверява репортаж на телевизия Бе Еф Ем.

Съдът е назначил юридически представител, който да оказва помощ на 88-годишния артист " за здравното му обслужване " и при избора на хората, които му обезпечават нужните грижи, демонстрира документ.

На 10 януари юристите на Ален Делон и на сина му Антони поискаха на легендата на френското кино да бъде обезпечена правна отбрана по " аргументи, свързани със здравословното му положение ", напомня Българска телеграфна агенция.

    
Според тях на 13 януари е извършен медицински обзор на Делон от доктор, назначен от управляващите.
    
В правосъдното решение от 25 януари се отбелязва, че има " различия сред трите деца на Ален Делон, по-специално във връзка с медицинските грижи ", както и на хората, които дават отговор за тях.

" Необходимо е, поради този конфликт… да бъде назначен безпристрастен и неутрален правосъден представител, отговарящ за отбраната на пълнолетни лица, който да го подкрепя ", се прибавя в текста.

Във Франция слагането под правна отбрана е краткосрочна мярка (за една година, като може да бъде възобновена веднъж), която разрешава на пълнолетното лице да бъде представлявано при реализирането на избрани ежедневни дейности.

От началото на януари трите деца на звездата водят война посредством медиите и съдилища, като всеки от тях твърди, че желае да отбрани татко си, чието здравословно положение се утежни, откакто през 2019 година получи инсулт.

Братята Антони (59 г.) и Ален-Фабиан (29 г.) считат, че Ален Делон е манипулиран от 33-годишната им сестра Анушка, която крие от тях здравословното му състояние и желае да го води в Швейцария.
   
Адвокат Франк Бертон, който съставлява дъщерята на артиста, съобщи пред Агенция Франс Прес, че Анушка е удовлетворена, че съдът е назначил юридически представител. " Това е нещо положително ", добави той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР