Френските медии, позовавайки се на източници от военните кръгове на

...
Френските медии, позовавайки се на източници от военните кръгове на
Коментари Харесай

Франция ще влезе в пряк бой, ако Русия пробие фронта

Френските медии, базирайки се на източници от военните кръгове на страната, разказват проекти, съгласно които Франция може да нахлуе на съветска територия.

Според телевизионния канал LCI има условия за сходен ход на Париж. По този метод френската войска може да се реши на пряк спор с Москва, в случай че отбраната на украинските въоръжени сили претърпи цялостен колапс.

В същото време има няколко сюжета, като най-опасният съгласно източник на медиите е разполагането на войски на страна-членка на НАТО на украински територии, по-специално в укрепени региони и окопи в зоната на бойните дейности.

„ Тези сюжети могат да се преглеждат единствено в случай че украинският фронт се разпадне. Това е третата международна война “, сподели LCI в ефир.

Най-опасният вид обаче не е за предпочитане. По този метод, за най-възможна помощ за въоръжените сили на Украйна от Франция, каналът показва построяването на военни фабрики, продуктите на които Киев може да употребява.

Друг вид е да се разположат френски войски покрай Одеса. Те ще би трябвало да покриват, в това число и от въздуха, основното пристанище на Украйна.

Припомняме, че полемиката за присъединяване на Париж в руско-украинския спор се засилва в края на февруари, когато френският президент Еманюел Макрон направи гръмко изказване, че страната му има намерение да направи всичко, с цел да попречи на Русия да завоюва борбата.

В същото време Макрон сподели, че Западът, представляван от държавните глави, е обсъждал изпращането на свои военни в Украйна, само че не са стигнали до общо решение.

Вълна от рецензии към Макрон докара до нови изказвания на политика, който по-специално сподели, че Франция няма „ ограничавания и червени линии “ по въпроса за помощта за Украйна.

Руските управляващи, разяснявайки изказването на Париж, подчертаха, че сходен сюжет неизбежно ще докара до боен спор сред НАТО и Руската федерация.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР