Френски доброволци дариха 6 тона канцеларски и спортни материали, ученически

...
Френски доброволци дариха 6 тона канцеларски и спортни материали, ученически
Коментари Харесай

Френски доброволци дариха материали и пособия на детски градини в община Карлово

Френски доброволци подариха 6 тона писалищен и спортни материали, училищен принадлежности и съоръжение на детските градини в община Карлово.

Карлово

Те дойдоха в града с 60 рали автомобила, като пропътуваха 20 страни, с цел да зарадват децата на Карлово. Инициативата е част от европейското турне на френските доброволци, а в Карлово дойдоха по покана на Младежкия информативен център в града. Те бяха посрещнати на локалния стадион " Васил Левски " с български флагове, спортни игри и занимания за децата.
Бенджъмин Лейден - един от уредниците на „ Еurop`Raid 2019 ": Инициативата има две цели. Първата е доброволците да опознаят Централна и Източна Европа, защото те не познават историческите обекти и по тази причина желаят да срещнат френските младежи, а втората е да се направи подаяние. Цветелина Захарлиева - началник на Младежкия информативен център в Карлово: Това е един огромен образец, който уповавам се нашите младежи доброволци да им послужи като образец и също да се включат. Ако има младежи и българи, които учат във Франция и желаят да се включат, също могат да го създадат.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР