Френската звезда на Атлетико Мадрид Антоан Гризман отново е в

...
Френската звезда на Атлетико Мадрид Антоан Гризман отново е в
Коментари Харесай

Френска звезда отново в полезрението на Реал

Френската звезда на Атлетико Мадрид Антоан Гризман още веднъж е в полезрението на Реал Мадрид, твърди Okdiario.com. Според информацията на изданието мадридчани към този момент обмислят проект за привличане на свежи попълнения.

Топ 10 на неосъществените трансферни фантазии

Твърди се, че Зинедин Зидан харесвал сънародника си и той попадал в листата с задачите му. Освен това, Зизу бил наясно и с обстоятелството, че огромната звезда в отбора му Кристиано Роналдо е на 33 години, а скоро и Карим Бензема ще навърши 30. Още през миналата акция нуждата от дозиране на натоварванията на носителя на „ Златната топка “ се усети осезаемо. Въпреки че на „ Сантиаго Бернабеу “ се надявали CR7 да радва почитателите още, спортно-техническият щаб мислел и за свежи попълнения.

В Испания означават, че и преди е имало клюки за интерес от страна на Кралския клуб към национала на „ петлите “. Отбелязва се също по този начин, че сега клаузата за откупуване на Гризман е 100 милиона евро. Тя е по-ниска съпоставено с това, което бе през лятото. Тогава сумата възлизаше на 200 милиона евро, а това придвижване в цифрите бе предизвикано от трансферното ембарго, което имат „ дюшекчиите “. Забраната бе наложена от УЕФА поради покупко-продажби с задгранични играчи до 18 години. Тя изтича при започване на 2018 година.

Договорът на Гризман с Атлетико е до 2022 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР