Френската супер звезда Зинедин Зидан е новият посланик на Алпин,

...
Френската супер звезда Зинедин Зидан е новият посланик на Алпин,
Коментари Харесай

Зинедин Зидан е новият посланик на Алпин във Формула 1

Френската супер звезда Зинедин Зидан е новият дипломат на Алпин, като международният първенец от 1998 година беше показан през вчерашния ден на презентацията на новия автомобил на отбора за сезон 2023 във Формула 1. На церемонията в Лондон беше показан и новият водач на тима Пиер Гасли, който ще си партнира с Естебан Окон.

“Виждал съм страхотни неща и съм доста благополучен, че съм част от отбора на Алпин. Имах опция да се срещна с Лоран Роси, Давиде Бривио и екипа на Алпин на съревнование от Формула 1, получи се доста забавно и прелестно и доста одобрявам плана на Лоран, който дава опция на младежите да прогресират ”, съобщи фенската супер звезда.

Главният изпълнителен шеф на Алпин Лоран Роси отличи душeвността на победител, която има Зидан, който е печелил четири пъти Шампионската лига като състезател и треньор и изясни, че Зидан може да “вдъхнови ” всички в Алпин.

Meet `s newest ambassador....

French footballing legend Zinedine Zidane! ️
— Formula 1 (@F1)

Шефът на отбора Отмар Шафнауер разгласи, че задачите на Алпин този сезон са отборът да е по-близо до тимовете в Топ 3 във Формула 1 и да се откъсне от борбата в челото на средата на колоната или от петото място, както разясни роденият в Румъния американец.

“За 2023 задачата ни е ясна, най-малко би трябвало да сме на 4-о място и това да стане по доста по-убедителен метод. Това значи повече приключени надпревари, повече точки и по-малко непредизвикани отпадания. Имам огромни упования към всички в отбора, освен към Естебан и Пиер, които ще работят дружно, с цел да обезпечат най-хубавия вероятен резултат за тима ”, изясни Шафнауер.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР