Френската полиция започна разследване, след като млада жена разкри, че

...
Френската полиция започна разследване, след като млада жена разкри, че
Коментари Харесай

Пребиха студентка заради къса пола

Френската полиция стартира следствие, откакто млада жена разкри, че е била нападната от трима мъже и бита измежду бял ден, тъй като е носела пола. Правителството осъди случаят като недопустим, съобщи France Bleu.

Студентката, на 22 години, разпозната единствено като Елизабет, съобщи, че е била ударена с пестник в лицето в град Страсбург в петък следобяд при нахлуване " от три лица, които показаха неодобрение, че нося пола ".

Тя се прибирала у дома, когато един от тримата възкликнал „ погледнете онази курва в пола “, сподели Елизабет пред радио France Bleu.

След това двама от тях я хванали, до момента в който третият я удрял в лицето, оставяйки я със синини под очите, сподели тя по радиото.

Снимка на натъртеното лице на Елизабет беше оповестена в Twitter акаунта на France Bleu и провокира гняв измежду потребителите на обществените медии. " Фактите, както е посочено, са доста съществени ", съобщи представителят на държавното управление Габриел Атал.

" Във Франция би трябвало да можем да излезем облечени на улицата, както желаеме. Не можем да приемем, че през днешния ден във Франция една жена се усеща в заплаха, или унизена, заплашвана или бита поради това по какъв начин се облича. "

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР