Френската компания Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийния

...
Френската компания Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийния
Коментари Харесай

Заводът на Schneider Electric в Пловдив има нов директор

Френската компания Schneider Electric, водач в цифровата промяна на енергийния мениджмънт и автоматизацията, повери управлението на своята " интелигентна " фабрика в Пловдив в ръцете на инж. Мария Топчийска.

Тя встъпва в служба от януари 2020 година и е първата жена, която застава отпред на фабриката на Schneider Electric в България. Г-жа Топчийска е работила за индустриални предприятия от разнообразни браншове в страната и чужбина и има скъп опит като МТМ и лийн обучител. В продължение на няколко години Мария Топчийска е външен съветник на Schneider Electric, а от две години и част от екипа на компанията като управител " Индустриализация и поддръжка ". Именно тя управлява процеса за превръщането и узаконяването на пловдивския цех като Smart Factory, което стана факт в края на 2019 година За да получи влиятелния документ, българската индустриалната база покрива голям брой високо стандартизирани интернационалните критерии. Фабриката оперира с BMS (Building Management System) или цифрови системи за енергиен мениджмънт.
 Какво съставлява най-умната фабрика в Пловдив
Какво съставлява най-умната фабрика в Пловдив

Schneider Electric ще е образец за всички бъдещи кандидат-инвеститори в България с помощта на достиженията си в постигане до Индустрия 4.0

Мария Топчийска ще дава отговор за дълготрайната визия за развиването на завода, обвързвана с непрекъснатото рационализиране на системите за ръководство, поддръжка и успеваемост, с цел да може Smart Factory в Пловдив да изпреварва времето си и да задава модел у нас и в чужбина.

" Екипът на Schneider Electric в България непрекъснато влага в основаването и внедряването на новаторски технологии. И резултатът е, че над 65% от процесите в индустриалната база в Пловдив са напълно автоматизирани ", уточни инж. Мария Топчийска. " Встъпвам в служба с възприятие на задоволство от реализирано, само че и със съзнанието за сериозна отговорност, защото в този момент заводът е демонстрационен център за 14 страни, както и за задгранични компании с проекти да влагат в България ", добави тя.
 Schneider Electric има нов районен управител в България, Албания, Македония и Косово
За първи път българин ще бъде управител на Schneider Electric у нас и на още 3 пазара

Радослав Кошков е част от екипа на компанията от 2000 година
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР