Френската актриса с украински произход Олга Куриленко, която изпълни ролята

...
Френската актриса с украински произход Олга Куриленко, която изпълни ролята
Коментари Харесай

Момиче на Бонд ТАЙНО в София! Олга Куриленко снима „Принцесата“

Френската актриса с украински генезис Олга Куриленко , която извърши ролята на момичето на Джеймс Бонд във кино лентата „ Спектър на утехата “, е посетила скрито България. Красавицата е прекарала по-малко от седмица на родна земя за фотосите на филм с работно заглавие The Princess („ Принцесата “).

Въпреки че Куриленко е желала да резервира в загадка визитата си в България, родният ловджия на подписи и преподавател по география Тодор Петров съумя да издебне актрисата пред хотела й, преди да си замине предишния петък.

Самата Олга пусна две фотоси от гримьорната си у нас, под които написа, че доста й липсва работата по кино лентата, който с сътрудниците й са създали. Най-вече й липсват сътрудниците от екипа, за които споделя, че са същински експерти.

Преди да пристигна у нас, Куриленко е била във Франция. Кyм днешна дата би трябвало още веднъж да е на снимачната площадка, само че на нов блокбастьр, в който вземат участие огромни звезди като Брус Уилис и Джон Малкович. Филмът се споделя White Elephant и съгласно информацията в най-голямата кино база данни lmdb към този момент се снима в американския щат Джорджия.

Олга Куриленко бе една от първите в Холивуд, която се срещна с COVID-19 предходната година през март. Куриленко посочи, че през първата седмица от боледуването си имала висока температура и се чувствала доста отпаднала физически, а също така имала главоболие. През втората седмица температурата спаднала, само че се появила лека кашлица, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР