Френската актриса Флоранс Дарел стана поредната звезда, която разкрива, че

...
Френската актриса Флоранс Дарел стана поредната звезда, която разкрива, че
Коментари Харесай

Трета френска актриса призна, че е била сексуален обект за Харви Уейнстейн


Френската актриса Флоранс Дарел стана следващата звезда, която разкрива, че е била полово унизена от опозорения холивудски продуцент Харви Уенстейн.

49-годишната Дарел, която проби с кино лентата на Ерик Ромер „ Пролетна приказка ” (1990), сподели пред френски медии, че Уейнстейн й заречен да я направи известна в Америка, в случай че му стане „ почасова ” държанка.

Дарел сподели, че за пръв път трябвало да отблъсква домогванията му откакто компанията на Уейнстейн Miramax купува през 1993 комедията за стилната промишленост "A la mode" с нейно присъединяване.

„ Имахме дребна премиера в Ню Йорк и той не спираше да ми се обажда да отида на празненството след нея. Понеже бях наясно към какво се стреми, се престорих, че имам връзка с артиста в основната роля във кино лентата, с цел да ме остави на мира ”, сподели Дарел за в. „ Паризиен ”.

Следващата година, подтиквана от сътрудника си, тя се съгласява да се срещне с Уейнстейн в парижки хотел.

„ Той ми говореше за филм за Втората международна война, който желал да прави и след това стартира да ми разправя, че съм доста привлекателна и желае да има връзка с мен ”, прибавя Дарел.

„ Казах му, че съм мощно влюбена в колегата ми, само че той отвърна, че това не е проблем за него и желае да съм му държанка за по няколко дни в годината ”.

„ Това беше методът да работим дружно. Всъщност, той сподели, че в случай че желая да се утвърдя в Америка, ще е посредством него ”, сподели актрисата.

„ Казах му, че би трябвало да си ходя и си потеглих ”, споделя Дарел.

Преди Дарел колежката й Леа Седу написа за нейното „ алъш-вериш ” с Уейнстейн и други в промишлеността, която съгласно нея си затваря очите за половите злоупотреби.

„ Това е най-отвратителното. Всички знаеха какво се върти в главата на Харви и никой не направи нищо ”, написа Седу във в. „ Гардиън ”.

Тя споделя, че бързо схванала какви са претекстовете на Уейнстейн, когато се срещнали. „ Гледаше сластно. Използваше властта си, с цел да получи секс ”, спомня си Седу.

„ Беше голям и пълен, по тази причина трябваше да употребя мощ, с цел да му устоя. Излязох от стаята му изцяло отвратена ”.

Друга френска актриса – Жюдит Годреш, по-рано сподели, че тя също е потърпевша от Уенстейн.

65-годишният Уейнстейн беше уволнен от личната си компания след лавината от обвинявания за полови злоупотреби. Някои от най-големите холивудски звезди като Гуинет Полтроу, Анжелина Джоли и Роузана Аркет също описаха преживелиците си с Уейнстейн.

Във вторник три дами, сред които и италианска кино звезда, обявиха, че са били изнасилени от Уейнстейн.

Съпругата му Джорджина Чапмън, която е фешън дизейнерка, сподели за сп. „ Пийпъл ”, че го напуща.

Уейнстейн отхвърля обвиняванията, както се вижда от изказване на говорителката му Сали Хофмийстър. В сряда тя отговори с „ без коментар ” на въпрос за известията, че Уейнстейн ще постъпи в клиника за рехабилитация в Европа. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР