Френската актриса Анук Гринберг казва в интервю за сп. Elle,

...
Френската актриса Анук Гринберг казва в интервю за сп. Elle,
Коментари Харесай

Френска актриса: Ако си работил с Депардийо, знаеш - той посяга на жени

Френската актриса Анук Гринберг споделя в изявление за сп. Elle, което ще бъде оповестено през днешния ден, че " всеки, който е работил с Депардийо, знае, че той протяга ръка на дами ", заяви Агенция Франс Прес.

Тя осъжда " оглушителното безмълвие " от страна на филмовата промишленост и също по този начин твърди, че е виждала артиста да " го прави " през 90-те години на предишния век.

Анук Гринберг е някогашна партньорка на режисьора Бертран Блие, непосредствен другар на Жерар Депардийо. Тя желае по този метод да поддържа актрисата Шарлот Арну, която познава добре и която споделя, че е изнасилена два пъти в парижкия дом на артиста в края на август 2018 година През 2020 година Депардийо е упрекнат в " обезчестяване " и " полово нахлуване " в границите на това следствие.

Срещу него има и показанията на 13 дами, които го упрекват в полово принуждение. Те са оповестени през април от новинарския уеб страница Mediapart. По време на тези разкрития парижката прокуратура заяви, че " към момента не е получила нови тъжби ". 

В началото на октомври Жерар Депардийо разгласява отворено писмо, в което отхвърля обвиняванията против него, осъжда " линчуването ", проведено от " медийния съд ". Той упорства, че не е " нито изнасилвач, нито див звяр ". " Никога, но в никакъв случай не съм злоупотребявал с жена ", написа той.

" Когато той споделя (...), че в никакъв случай не е нападал жена, аз съм го виждала да го прави през цялото това време "

Анук Гринберг има поради 90-те години, когато е била партньорка на Бертран Блие, и фотосите с Депардийо на кино лентата " Мерси, живот ", излязъл на екран през 1991 г. 

" Виждала съм го да поставя ръце върху ханша им, да ги допира по гърдите и сред краката, като от самото начало се майтапи. Чувала съм го да приказва по през целия ден за формите им, за това по какъв начин би желал да ги смуче през целия ден и никой в никакъв случай не е споделил нищо. "  

" Не ми беше спестена словесната му експанзия ", споделя Анук Гринберг, която изяснява, че " двамата с Блие се възбуждаха взаимно от това да унижават дамите и да се смеят над това. Екипът правеше подмятания и се смееше, с цел да угоди на кралете. В този миг от живота ми нямах различен избор, с изключение на да се дръзвам със стадото, с цел да (...) имам малко място ", изяснява тя.

Анук Гринберг приканва да бъде нарушено мълчанието, с цел да бъде помогнато на Шарлот Арну, актрисата, която е подала тъжба: " Шарлот е сама против всички и по тази причина би трябвало да продължим напред като група, по тази причина и излизам на ярко ". 

 
Ако би трябвало с едно изречение да разкажем за Депардийо, в него ще има думите скандал, жиголо, алкохол и затвор... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР