Френска графиня е на път да стане най-новият член на

...
Френска графиня е на път да стане най-новият член на
Коментари Харесай

Френска графиня става снаха на Симеон Втори СНИМКА

Френска графиня е на път да стане най-новият член на българското царско семейство. Княз Мирко, внук на Симеон Сакскобургготски е бясно влюбен във френската си приятелка—графиня Габриел де Пуртале. Красавицата е с най-големия наследник на княз Кубрат от предходната година, а по всичко наподобява, че връзката им е много сериозна.

Двойката за първи път разгласи връзките си на бал в Париж, а по-късно неведнъж са виждани дружно. Връзката им обаче е принудена да оцелява от разстояние—докато Мирко е в Испания, Габриела живее и работи най-вече в Хонконг, написа „ България през днешния ден ”. Двамата споделят доста общи неща —активно вземат участие в разнообразни благотворителни начинания, работят по общи планове, а също така фамилиите им споделят сходни ориси.

Красивата Габриел е от френско аристократично семейство, което е насила да напусне Франция по време на революцията. Предците й се откриват в Люксембург, където и през днешния ден живеят доста нейни родственици.

„ За благополучие времената се менят и аз се върнах в Париж, където приключих образованието си ”, споделя още Габриел.

Аналогична е и обстановката със фамилията на княз Мирко, което бе изгонено от България след 9 септември.

В Испания към този момент се питат по кое време хубавата контеса ще стане част от българското царско семейство. Още повече, че влюбените прекарват доста време един с различен, даже и да поддържат връзка от разстояние.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР