Фразата всяко чудо е за 3 дни, при Джулиана Гани

...
Фразата всяко чудо е за 3 дни, при Джулиана Гани
Коментари Харесай

Всяко бебе за три дни: Джулиана Гани заряза малкия Кай, за да се чекне! (СНИМКИ)

Фразата " всяко знамение е за 3 дни ", при Джулиана Гани умерено може да звучи по този начин - " всяко бебе за три дни ". И ще е изцяло правилно. Силиконовата гърла от Пловдив даде живот на дребния Кай едвам преди седмица и нещо, а към този момент паряса бебето на нечии грижи и хукна да прави това, което най-вече обича - да се чекне по фотосесии.

Гани пусна фотоси преди часове, над които многозначително съобщи, че нямала време за следродилни депресии. Че по какъв начин да има, като е заета да се демонстрира без стомах - цели девет месеца се изтеза да се крие...

На фрагментите тя най-малко не е без облекла и даже си е скрила очите зад тъмни очила, което навежда на мисълта, че може да не се е справила още с торбичките и тъмните кръгове под очите. Всичко друго обаче е изрядно - и облеклото, и екстеншъните, и гримът, и фотошопът, несъмнено... къде без него?!

Но вместо да й се радват, потребителите всеобщо я наковаха като я попитаха на кого подмятна детето - на родителката си или на бавачка?! Както самата Гани разгласи през вчерашния ден, тя нямала никакво желание да кърми дребния Кай, макар че можела да го прави.

" Не желая и не ми се занимава. Бебето ще се храни с изкуствено мляко и точка! Запазете си препоръките и мненията за себе си, тъй като не ме интересуват ", изцвили през вчерашния ден Джулиана Гани.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР