Фрайбург записа много важна победа с 1:0 при визитата си

...
Фрайбург записа много важна победа с 1:0 при визитата си
Коментари Харесай

Фрайбург измъкна важни три точки при гостуването си на Кьолн

Фрайбург записа доста значима победа с 1:0 при визитата си на Кьолн в дуел от 30-ия кръг на Бундеслигата. С третия си следващ триумф отборът си резервира мястото в топ 4 на класирането най-малко към този момент. Междувременно, “козлите ” не съумяха да удължат серията си от четири мача без загуба.

През първото полувреме и двата тима имаха опция за гол, само че не съумяха да ги оползотворят. Така се стигна до 54-тата минута, когато при осъществяване на корнер Лукас Хьолер с глава насочи топката към вратата, а Рицу Доан също с глава я прати в мрежата за единственото попадение в мача. В оставащите минути домакините се впуснаха в търсене на най-малко изравнителен гол, само че по този начин и не стигнаха до подобен.

Фрайбург е четвърти в подреждането с актив от 56 точки, като отстъпва на Унион (Берлин) единствено по голова разлика. Кьолн е на 11-ото място с 35 извоювани пункта и малко по-добро голово съответствие от Вердер (Бремен).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР