Фрапиращо убийство в Германия. Млада жена уби своя двойничка в

...
Фрапиращо убийство в Германия. Млада жена уби своя двойничка в
Коментари Харесай

Млада жена уби двойничка заради семейството си   


Фрапиращо ликвидиране в Германия. Млада жена умъртви своя двойничка в Германия, с цел да инсценира гибелта си.

23-годишната Шарабан К. е от ирански генезис, живеела е в Мюнхен и е работела като козметичка. Тя е търсела в обществените мрежи дами, които наподобяват на нея, а по-късно е имала желание да убие някоя от тях, с цел да може да се укрие.


Тялото на двойничката е намерено за първи път от полицията през август предходната година в паркирана кола в Южна Германия.

Докладите в началото са разпознали жертвата като Шарабан К, само че след аутопсията е имало подозрение по отношение на самоличността на тялото.

В последна сметка излиза наяве, че тялото е на 23-годишната Хадиджа О., която е била блогърка.


От полицията откриват, че Хадиджа и Шарабан са били съвсем идентични физически като и двете са били с права черна коса.

На 19 август служителите на реда са задържали Шарабан К. и нейна другарка, упрекнати в организирането на схемата. Прокурорите считат, че Шарабан е възнамерявала да фалшифицира личната си гибел поради спор със фамилията си.

В хода на следствието е открито, че Шарабан се е свързвала с дами в обществените мрежи, седмица преди да бъде осъществено убийството. Твърди се, че Шарабан е употребила псевдоними и се е опитвала да провежда срещи с дамите.


Шарабан съумява да убеди Хадиджа да се срещнат като ѝ споделя, че би трябвало да се видят, с цел да обсъдят козметична марка.

Хадиджа е убита по изключително нечовечен метод като е намушкана над 50 пъти с нож, а лицето ѝ е било изцяло обезобразено. Все още не е открит ножът, с който е осъществено убийството, осведоми bTV. Миналата седмица са издадени заповеди за арест на Шарабан и на приятелката ѝ. Всяка от тях е изправена пред пожизнен затвор, в случай че бъде приета за отговорна.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР