Франция отложи среща на своите министри на външните работи и

...
Франция отложи среща на своите министри на външните работи и
Коментари Харесай

Звучен шамар за Русия от Франция

Франция отсрочи среща на своите министри на външните работи и защитата с съветските им сътрудници, която беше планувана за 14 септември. Париж отсрочи срещата поради напрежението към отравянето на съветския опозиционер Алексей Навални, заяви „ Ройтерс”.

Руският опозиционер беше токсичен в Русия, а по-късно бе превозен за лекуване в Берлин. Военна лаборатория към немските въоръжени сили разгласи, че Навални е бил токсичен с химическото оръжие „ Новичок”. Състоянието на Навални се усъвършенства и към този момент той е отвън кома.

" Предвид сегашните условия и след диалог с съветските управляващи, беше решено да се отсрочи съвещанието на Френско-руския съвет за съдействие по въпросите на сигурността за по-късна дата ", заяви говорителката на френското външно министерство. Кремъл отхвърля да има пръст в отравянето на Навални. Министрите на външните работи на седемте най-развити стопански системи в света упорстват съветските управляващи да открият бързо и да изправят пред съда причинителите на отравянето на опозиционера Алексей Навални с бойното отровно вещество " Новичок ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР