Франция и Великобритания са имали роля тази нощ при атаките

...
Франция и Великобритания са имали роля тази нощ при атаките
Коментари Харесай

Франция и Великобритания с роля при атаките на Иран срещу Израел

Франция и Англия са имали роля тази нощ при офанзивите на Иран против Израел. В изказване на английското Министерство на защитата беше доказано, че самолети „ Тайфун “ на Кралските военновъздушни сили са прелетели над Ирак и Сирия, само че не и над Израел.

Нетаняху разгласи, че израелските отбранителни сили са подготвени за всеки сюжет

Министерството на защитата не отговори на въпросът какъв брой „ Тайфуни “ са взели участие в интервенцията над сирийското и иракското въздушно пространство, нито удостовери дали сполучливо са свалили цели. Но английското военно командване ясно дава да се разбере, че техни самолети ще прехващат всевъзможни офанзиви в регионите, в които към този момент оперират като част от задачата на интервенция Shader против групировката „ Ислямска страна “.

Снимка: bTV

Това изказване идва часове след думите на английския министър председател Риши Сунак, че осъжда „ безразсъдната “ офанзива на Иран против Израел и обещанието за поддръжка за сигурността на Израел и другите съдружници на Обединеното кралство в района - в това число Йордания и Ирак.

Рано тази заран Тел Авив анулира въздушната паника

От Иран към Израел  нощес са изстреляни над 200 дрона , снаряди, балистични и крилати ракети. Атаката е траяла близо 5 часа.

Сирени за въздушна паника прозвучаха в южната част на Израел, в региона на Ерусалим и в северната част на страната. Израелското държавно управление прикани жителите на редица градове да се укрият в бомбоубежищата.

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху беседва по телефона с президента на Съединени американски щати Джо Байдън след съвещание на израелския военновременен кабинет.

Малко преди този момент Байдън удостовери „ непоколебимия ангажимент ” на Съединени американски щати към сигурността на израелския си съдружник.

Всичко за офанзивата на Иран против Израел проследете в нашия онлайн репортаж:

Сирени за предизвестие в Ерусалим  Иран: Атаката против Израел се смята за завършена Светът 3 мин. Иран: Атаката против Израел се смята за завършена  Израел е прехванал множеството дронове и ракети, изстреляни от Иран (СНИМКИ и ВИДЕО) Светът 3 мин. Израел е прехванал множеството дронове и ракети, изстреляни от Иран (СНИМКИ и ВИДЕО)  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Иран нападна Израел Светът 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Иран нападна Израел  Иран: Атаката против Израел се смята за завършена Светът 3 мин. Иран: Атаката против Израел се смята за завършена  Израел е прехванал множеството дронове и ракети, изстреляни от Иран (СНИМКИ и ВИДЕО) Светът 3 мин. Израел е прехванал множеството дронове и ракети, изстреляни от Иран (СНИМКИ и ВИДЕО)  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Иран нападна Израел Светът 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Иран нападна Израел
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР