Франсоаз Бетанкур Майер наследява огромното наследство в част от компанията

...
Франсоаз Бетанкур Майер наследява огромното наследство в част от компанията
Коментари Харесай

Вижте топ 3 на най-богатите жени в света

Франсоаз Бетанкур Майер наследява голямото завещание в част от компанията L’Oreal след гибелта на майка си - Лилиан Бетанкур, която умря предходната година. Според Bloomberg състоянието  е оценено на 42.3 милиарда $. 94-годишната Лилиан Бетанкур и дъщеря  бяха във война, откакто Франсоаз разгласи майка си за склеротичка, която харчи парите за млади мъже. 

Алис Уолдън, дъщерята на Сам Уолдън, е най-богатата жена в Америка съгласно списание Forbes. Също по този начин е известна като втора по благосъстояние в света със положение от 33.5 милиарда $. Алис е задържана няколко пъти за шофиране в нетрезво положение, само че случаите биват потулени, до момента в който през 1989 година не прегазва жена на пътя. След случая наследницата излиза от борда на шефовете на Wall Mart и се от дълго време на изкуство и конете си в ранчо. Тя има два несполучливи брака.

Жаклин Марс е трета по благосъстояние измежду дамите в света - наследница на Mars Incorporated, голяма американска компания за хранителни артикули. Жаклин има два несполучливи брака. Бори се за още по-голяма власт. Тя е основател на нововъведенията в индустриалния развой и персонално основава и управлява рекламните акции.

Снимка: Франсоаз наследи благосъстоянието на майката си Лилиан
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР