Франсис Нгану и Сирил Ган трябваше да поставят стандартите в

...
Франсис Нгану и Сирил Ган трябваше да поставят стандартите в
Коментари Харесай

Нгану и Ган изневериха на стиловете и разочароваха с представянето си в октагона

Франсис Нгану и Сирил Ган трябваше да слагат стандартите в UFC за началото на 2022 година, само че вместо това двамата колоси ни предложиха една вяла битка в хода на петте рунда.

В първите две елементи французинът заложи главно на кикове, като на няколко пъти откри чудесно тялото на първенеца.

Нигериецът пък мина в офанзива от третия рунд, когато съумя да смъкна на два пъти Ган на земята, където главно контролираше дуела, а всички опити за гилотина или странично задушаване бяха блокирани от кандидата.

Същото се повтори и в четвъртата част, до момента в който в петата Сирил опита да обърне битката в своя изгода, само че явно бе упражнявал за напълно друг мач и не съумя да стори задоволително, с цел да надвие остарелия си спаринг сътрудник.

Съдиите в последна сметка трябваше да се произнесат и те взеха единомислещо решение в интерес на „ Хищника “, въпреки „ синята карта “ на Уейд Виейра да регистрира и първия рунд в интерес на безспорния първенец.

Франсис Нгану публично опази пояси си при най-тежките, а след мача призна, че желае преди да се пенсионира да се опитва и в бокса, само че към момента е рано за тази значима крачка в кариерата му.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР