ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Законодателите от Кентъки вероятно ще внесат

...
ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Законодателите от Кентъки вероятно ще внесат
Коментари Харесай

Мярката за избор на училище ще достигне до гласуването през ноември в Кентъки, прогнозира ключов депутат

ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Законодателите от Кентъки евентуално ще внесат предложение в бюлетината през ноември, позволявайки на гласоподавателите да преценяват дали щатът би трябвало да предложи поддръжка за записване в чартърни и частни учебни заведения, предвижда основен ръководител на комисията в Камарата на представителите в четвъртък.

Републиканецът Джеймс Типтън, който оглавява комисията по обучение в Камарата на представителите, уточни общите изоставащи резултати от тестванията за възпитаници от малцинствата и възпитаници в неравностойно икономическо състояние в държавните учебни заведения като движеща мощ зад гласуването на конституционната корекция за избор на учебно заведение.

„ Вярвам, че това е повода да имаме толкоз доста родители, които са разочаровани от обстановката, в която се намират, на публични места обучение и се усещат като че ли нямат избор за децата си “, сподели Типтън на протест за избор на учебно заведение в Капитолия на щата. „ Е, ти заслужаваш избор. Вие заслужавате опция да помогнете на децата с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР