ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Законодателите от Кентъки се върнаха на

...
ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Законодателите от Кентъки се върнаха на
Коментари Харесай

Законодателите от Кентъки се връщат на работа и следващият държавен бюджет е на първо място в дневния им ред

ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Законодателите от Кентъки се върнаха на работа във вторник за 60-дневна сесия, която ще бъде доминирана от договаряния над идващия държавен бюджет, като републиканското свръхмнозинство в двете камари още веднъж оформя политиките на щата Блуграс, макар че гласоподавателите удължиха епохата на разграничено държавно управление, като преизбраха губернатора Демократическа партия Анди Бешер.

Както Камарата, по този начин и Сенатът отстъпиха по обяд, с цел да стартира работата по приемане на закони доникъде на април. Усилията за правене на идващия двугодишен бюджет – изчерпателен политически документ на страната – евентуално няма да приключат до края на сесията.

Бешер предложи проекта си за бюджета в телевизионна тирада предишния месец, призовавайки за огромни увеличение на финансирането за държавно обучение, допълнено от препоръчано нарастване от 11% на заплатите за учители и всички други чиновници в държавните учебни заведения. Губернаторът също възобновява напъните си за държавно фи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР