ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Демократичният губернатор на Кентъки наложи вето

...
ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Демократичният губернатор на Кентъки наложи вето
Коментари Харесай

Губернаторът на Кентъки цитира по-високи разходи за лишаване от свобода при налагане на вето върху законопроекта за наказателното правораздаване

ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Демократичният губернатор на Кентъки наложи несъгласие на подсилен от Републиканската партия законопроект за наказателно правораздаване, който ще наложи по-сурови присъди за редица закононарушения, заявявайки, че ще натовари страната с внезапно по-високи разноски за отнемане от независимост.

Обширната мярка също ще криминализира бездомността, като сътвори закононарушение „ нелегално къмпингуване “, сподели губернаторът Анди Бешир в известието си за несъгласие късно във вторник.

Водещият републикански спонсор на законопроекта, щатският представител Джаред Бауман, сподели, че чака с неспокойствие да продължи полемиката, когато доминираният от Републиканската партия законодателен орган се събере още веднъж в петък и идващия понеделник - последните два дни от тазгодишната законодателна сесия. Законодателите ще гласоподават за превъзмогване на ветото на губернатора.

Законопроектът, който провокира някои от най-оспорваните диспути на сесията, ще направи голям брой промени в наказателния ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР