Франчайзополучателят на Starbucks в Близкия изток заяви във вторник, че

...
Франчайзополучателят на Starbucks в Близкия изток заяви във вторник, че
Коментари Харесай

Франчайзополучателят на Starbucks в Близкия изток уволнява 2000 работници, след като беше атакуван във войната срещу Израел и Хамас

Франчайзополучателят на Starbucks в Близкия изток съобщи във вторник, че е почнал да уволнява към 2000 служащи в своите кафенета в района след марката се оказа цел на деятели по време на продължаващата война Израел-Хамас в линията Газа.

Базираната в Кувейт Alshaya Group, частна фамилна компания, притежаваща права за франчайз за разнообразни западни компании, в това число The Cheesecake Factory, H&M и Shake Shack, излязоха с изказване, в което признаха уволненията в своите местоположения в Близкия изток и Северна Африка.

„ В резултат на непрестанно сложни търговски условия през последните шест месеца, ние взехме тъжното и доста мъчно решение да понижим броя на сътрудниците в нашите магазини на Starbucks в MENA “, се споделя в изказването.

Alshaya по-късно удостовери, че уволнява към 2000 чиновници, както беше обявено за първи път от Ройтерс. Много от нейните чиновници в арабските страни от Персийския залив са задгранични служащи, произ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР