Фрактурата на пениса е трудно да се сбърка. По време

...
Фрактурата на пениса е трудно да се сбърка. По време
Коментари Харесай

Най-големият ужас за мъжете! Ето как може да "счупите" пениса и какво да правите ако ви се случи

Фрактурата на пениса е мъчно да се сбърка. По време на разкъсването на тъканта се чува присъщ тон - това е цепнатина на целинното тяло и на кавернозните тела.

Такъв тип несгоди не са главната тематика на множеството хора. Пенисът може да бъде протъркван, притиснат, засегнат, килнат и даже строшен.

Всъщност фрактурата на пениса не е нищо друго с изключение на скъсване на кавернозните тела, жлъчния мехур и от време на време уретрата. Това е най-сериозната контузия на мъжкия генитален орган.

Причини

Въпреки че фрактурите на пениса не са постоянно срещани в здравната процедура, той въпреки всичко е допустимо да се счупи. Тази заплаха пенисът претърпява в положение на ерекция и съвсем всички фрактури са затворени. Най-често срещаното място на пострадване - несъмнено в любовното легло. По време на сексуален акт се следят до 58% от всички фрактури. Особено рисковано в това отношение е позицията на " ездача ", когато една жена извърши изострен или погрешен ход. Но по този метод опитите с други позиции може да приключат. В този случай, изправеният пенис не е попадна във влагалището, а се е блъснал със мощ в перинеума или бедрото.

Oстаналите обстановки, в които може да се получи фрактура на пениса, както и какво да се прави при сходен случай, четете в най-полезния уебсайт zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР