Фракцията на Левски - София Запад, използва своя профил в

...
Фракцията на Левски - София Запад, използва своя профил в
Коментари Харесай

Левски - София Запад: Лицето Адриан Христов няма нищо общо и с организацията ни повече от 4 г

Фракцията на Левски - " София Запад ", употребява своя профил в обществената мрежа " Facebook ", с цел да внесе изясненост по отношение на кървавия случай от по-рано през днешния ден в столицата, както и да изясни за юношата на " сините " Георги Семерджиев, който при започване на месеца умъртви две млади дами при злополука в столицата.

Припомняме, че по-рано през днешния ден известният последовател на Левски Адриан Христов, който е началник на фенклуба " Ултрас Левски ", блъсна човек с персоналния си автомобил в София. Христов призна пред Българска национална телевизия, че е използвал марихуана.

Тежко потърпевш е 38-годишен пешеходец, който е признат в болница " Света Анна " с 11 счупени ребра, два счупени прешлена и пневмоторакс на белия дроб.

Изявлението на " София Запад ":

" Във връзка с публикуваната информация, че " шефът на София Запад " е блъснал човек на пешеходна пътека, сме задължени да заявим следното:

Лицето Адриан Христов в никакъв случай не е бил началник на " София Запад ". Няма нищо общо и с организацията ни повече от 4 година, защото беше отхвърлен от нея по редица аргументи.

В последните години се изявява като водач на Блок 5.

Разбираме аспирациите на публицистите за трупане на импресии, само че дано не популяризират " сензационна " и комфортна на Министерство на вътрешните работи информация без инспекция на обстоятелствата.

П.С. Георги Семерджиев също не е обвързван със София Запад, макар изписаните неистини по тематиката ".

1-годишният Адриан Христов с прякор Щази се изявява и като футболист. Лидерът на фракцията " Ултрас Левски " носи екипа на аматьорския Зенит (Филиповци), написа БЛИЦ.
`Левски

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР