FOX 2 (WJBK) - Полицията казва, че жена Уорън е

...
FOX 2 (WJBK) - Полицията казва, че жена Уорън е
Коментари Харесай

Полиция: Жена Уорън остави кученце в контейнера за боклук, поведе полицаи в преследване преди катастрофа

FOX 2 (WJBK) - Полицията споделя, че жена Уорън е предизвикала пътна злополука и е изоставила кученце в градеж резервоар за отпадък, до момента в който се опитваше да избяга от управляващите във Фармингтън Хилс предходната седмица.

25-годишната Селена Мария Мартин беше задържана, откакто кара с отнета брошура, превишена скорост, отвод да спре за полицията и по-късно катастрофира и избяга от разрушената си кола на 8 ноември. Полицаите я спрели, като сложили периметър в региона на Orchard Lake и 12 Mile Road.

Веднъж Мартин и 14-годишен, който е бил в транспортното средство с нея, бяха арестувани в ареста, служителите на реда получили отчети, че обвинените са изоставили кученце в строителен резервоар за отпадък, тъй като забавя бягството им. Кученцето е извадено безвредно и е осиновено, съгласно чиновници.

Инцидентът стартира, когато полицията се опита да спре придвижването на Haggerty Road покрай 10 Mile Road. След това Мартин форсира, надалеч от служителите на реда, криволичейки сред транспортните средства и навлизайки в насрещния трафик, сподели полицията.

Полицаите прекратиха преследването малко по-късно заради високата скорост. Полицията в региона заяви, че е видяла транспортното средство на обвинения да се движи с над 100 благи в час по М-5 и да минава транспортни средства по рамото. Превозното средство излезе на Grand River Avenue и продължи неразумно, където продължи на север към Orchard Lake Road с повече от 80 mph.

Началникът на полицията Джеф Кинг беше спрян на червен светофар в персоналната си кола и стана очевидец на обвинения с превишена скорост през региона. В последна сметка Мартин се блъсна в автомобила на инцидентен минувач, нанасяйки огромни вреди на колата й, от която тя и спътникът й избягаха пешком. След това двамата обвинени се пробваха да откраднат колата на различен мъж, преди да бъдат задържани.

Полицаите откриха, че никой не е ранен в цивилното транспортно средство, което беше ударено от обвинения.

Полицията стартира инспекция контейнери за отпадък в региона и извади кученцето невредимо. Кученцето е осиновено от член на общността, който желае да остане неизвестен.

„ Видяхме обезпокоително нарастване на броя на случаите на бягство от полицията “, сподели началникът Джеф Кинг. „ Притеснително е, че даже когато полицията приключи преследването, бягащите обвинени към момента се усещат окуражени да продължат безразсъдното си държание и да изложат членовете на общността на забележителна заплаха. Този вид рисково, незаконно държание няма да бъде толерирано в град Фармингтън Хилс. “ < /p>

Мартин е бил осъждан преди този момент за бягство и укриване на полицията в други два случая, последно на 5 август 2021 година в 6-ти областен съд и на 10 септември 2021 година в 3-ти областен съд.

На 10 ноември 2023 година следствието беше предадено на прокуратурата на окръг Оукланд за преразглеждане, което позволи заповед за две точки по едно обвиняване за бягство и укриване и едно обвиняване за непозволено шофиране по време на прекъсване на книжката.

Мартин беше изправен пред арбитър Брейди от 47-ми областен съд и беше избрана гаранция от $10 000, 10% в брой. Мартин е плануван за конференция преди изпита на 22 ноември в 9 ч. Мартин остава в ареста в пандиза на окръг Оукланд.


Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР