Фотографията е едно от изкуствата, които младите хора най-често избират

...
Фотографията е едно от изкуствата, които младите хора най-често избират
Коментари Харесай

Chapter I - първата самостоятелна изложба на Евгени Кирилов

Фотографията е едно от изкуствата, които младежите най-често избират за свое занимание, само че на фона на българската реалност, рядко се трансформира в специалност.

Чрез фотосите хората демонстрират своя взор върху света, върху другите, върху себе си. Именно това ще открием и в първата независима галерия на Евгени Кирилов - Chapter I , която ще бъде открита на 13 октомври, 18:00 часа, в The Steps на ул. " Братя Миладинови " 12, гр. София.
 Украинският дипломат в София: 11 окт 2022 | " На 500 м от жилището ни са паднали ракетите. Имаме двама комшии, които починаха. Съпругата ми се е забавила...
 
               

За нея създателя още споделя: 

" Първата ми независима галерия! Нещо, което може би от дълго време трябваше да се случи, само че пък откри своето място и време тъкмо в този момент. (Животът си знае работата)

В нея посредством непознати лица описвам за пътя, през който прекосих през последните 5 години. Затварям ( и приписвам почит) на една глава от моя живот, в която се лутах сред това кой съм аз и кои са другите. Опитвах се да запечатвам своите истини в фотоси и да ги предам на другите, посредством другите ".

 Повече информация може да откриете във  към изложбата. 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР