Фото ФейсбукМайстор Караджов от Бригада Нов дом изненада приятелката си

...
Фото ФейсбукМайстор Караджов от Бригада Нов дом изненада приятелката си
Коментари Харесай

Майстор Караджов от Бригада Нов дом се ожени

Фото Facebook

Майстор Караджов от " Бригада Нов дом " изненада приятелката си - продуцентката на предаването Цветелина Димитрова - със женитба. Това разкриха младоженците в обществените мрежи и дори споделиха клипче от церемонията.

" Изненада! Мислите си, че знаете какво е изненада? Ми не. Не знаете. Аз най-малко не знаех. За тези, на които не им се чете - омъжих се. Изненадващо. Демек Влади ме изненада. Изненадващо станах младоженка, споделих " ДА " и се целунахме. Но не и ненадейно. Това е в резюме. Дългата история.... Ами... Нали е пандемия... Дана и Коцето (кумовете) не могат да си дойдат това лято... После нямаше къде... После имаше 100 други неща... Влади предложи преди време... Да подпишем в общината и след това, когато можем, да има женитба. След консултация с астролог - му предложих 18ти март, тъй като била най-най-най подобаваща, а той подскочи като жилнат. Врачки били. Отряза ме злокобно, аз пък се фръцнах. Скандалче - две - и тематиката завърши. До оня ден. Отидох на фотоси.. Работен ден като всички други... И внезапно влизат феите.... И споделиха каквото имат да споделят.... Ами не знаех какво е да си в ступор. И да си като циментиран. И да ти бие бясно сърцето.. А да не мърдаш. Не го асимилираш. Имам малко RAM. Очевидно!. ТОЙ беше измислил всичко. А ТЕ са му помогнали да стане действителност... А аз не знаех къде се намирам! Не можех да допускам какво е направил за мен... Само и единствено да ме изненада! Все бях чувала за изненади - само че за женитба - изненада - не бях. Много значими хора са взели участие в заговора, повече от месец! А той играел спектакъл... Севда и Никола застанаха до нас. Пред госпожа Фандъкова казахме " ДА ". За мен беше чест! Космическа признателност към всички забъркани! То.. Каквото и да кажа.. Няма да е задоволително мощно, с цел да се приближи като чувство до релнотото прекарване. Това, което ми се случи беше отвяващо - зашеметяващо - ултраумопомрачаващо. И го обичам. Много ", описа разчувстваната младоженка.

Влади е Цвети се срещат точно на снимачната площадка на " Бригада Нов дом ". И двамата имат деца от предходни връзки. Караджов има наследник, а Димитрова - щерка

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР