ФОТО БЛИЦМистериозни гърмежи събудиха София и паникьосаха десетки хиляди столичани

...
ФОТО БЛИЦМистериозни гърмежи събудиха София и паникьосаха десетки хиляди столичани
Коментари Харесай

Мистериозни гърмежи през нощта в София. Десетки звънят на 112

ФОТО БЛИЦ

Мистериозни гърмежи разсъниха София и паникьосаха десетки хиляди столичани тази нощ. Тътените проехтяха малко след 1 часа след среднощ, съобщи БЛИЦ.
-->
Масово в обществените мрежи хората започнаха да пишат, с цел да схванат какво се случва.

Във всички част на квартал „ Надежда “, в това число „ Връбница “ 1 и 2, както и в „ Толстой “ и „ Люлин “ хората с суматоха наскачаха от леглата.

Оказа се, че мистериозните гърмежи, които бяха през еднакъв период от време, са чути и в някои от селата край София.

„ Събудих се от потрес “; „ Май има пушек сред блоковете, където е 54-то учебно заведение. Поне по този начин ми наподобява на мен “; „ Това видях и аз в този момент от балкона. Но не мога да го хвана с видео. Димът става по-голям. “; „ Обадих се одеве на 112, с цел да запитвам какво се случва и от там ми споделиха, че правили профилактика на ТЕЦ-а. Димът съгласно мен не е от там, а си е от блоковете “, бяха единствено част от постовете във Facebook.

„ Както постоянно са доста умни! Защо не предизвестиха, с цел да сме готови? Те и в Чернобил вършиха “профилактика ” и доста хубаво я завършиха. Толкова некомпетентни хора да има на такива позиции чак е нетърпимо! “, продължиха мненията на обезпокоените столичани, чули страховитите тътени. Според някои те били над 33.

„ За утешение на всички обезпокоени какъв е този звук измежду нощ! Изпускат парата на ТЕЦ-а.

Когато се разсеян дежурните и налягането в гигантските котли надвиши, по този начин изпускат парата и налягането пада. От години по този начин вършат, живеем против ТЕЦ-а и знаем от какво е звука.

Едно време изпускаха налягането от Топлоелектрическа централа само че не беше на шпации а с по огромна дълготрайност. Най евентуално е от там “ – споделя жена, която живее край ТЕЦ-а.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР