Форум на тема Безопасност на движението по пътищата“ ще се

...
Форум на тема Безопасност на движението по пътищата“ ще се
Коментари Харесай

Вътрешният министър организира форум за „Безопасност на движението по пътищата“

Форум на тематика „ Безопасност на придвижването по пътищата “ ще се организира на 15 декември, четвъртък, от 13 часа в Гранитна зала на Министерския съвет. Форумът е проведен от заместител министър-председателя по публичен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година. Това оповестиха от държавната осведомителна работа. 

В рамките на събитието ще бъде показан доклад за подхванатите ограничения за справяне с пътния травматизъм и ще бъдат разисквани бъдещи дейности в тази посока. Участие ще вземат политическото и професионално управление на Министерството на вътрешни работи.

За присъединяване са поканени още представители на разнообразни министерства, ръководителите на Държавна организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “, Агенция „ Пътна инфраструктура “ и Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “, както и представители на Главния прокурор на Република България, Върховния касационен съд, Върховния административен съд и Висшия адвокатски съвет.

Покани бяха изпратени и до представители на всички парламентарни групи, както и на национални сдружения, асоциации, доброволчески организации и други неправителствени организации, които са ангажирани с въпросите за сигурността на придвижването по пътищата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР