Формулата, предназначена за бебета, алергични към лактоза, се опасява, че

...
Формулата, предназначена за бебета, алергични към лактоза, се опасява, че
Коментари Харесай

Марка бебешка формула изтегля продукти поради опасения от заразяване

Формулата, предопределена за бебета, алергични към лактоза, се притеснява, че съдържа бактерия cronobacter, която съгласно FDA може да аргументи животозастрашаващи инфекции като сепсис и менингит.

FDA споделя, че се счита, че множеството изтеглени артикули са били употребявани. Няма известия за „ болести или неподходящи събития “ към 31 декември, сподели FDA.

Опасенията започнаха, когато израелското министерство на опазването на здравето уведоми FDA на 14 декември, че продуктът „ в началото е дал позитивен резултат за типовете Cronobacter “, съгласно съставна актуализация от FDA. Първоначалният тест не даде задоволително информация, с цел да наложи деяние, тъй че израелското държавно управление стартира спомагателни проби, с цел да види дали тестът е позитивна за cronobacter sakazakii, бактерията, която може да аргументи съществено заболяване.

На 28 декември, Израелските проби демонстрираха, че пробите са позитивни за cronobacter sakazakii — вследствие на това компанията се съгласи на доб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР