Формацията на Стефан Янев Български възход“ регистрира като коалиция листата

...
Формацията на Стефан Янев Български възход“ регистрира като коалиция листата
Коментари Харесай

Красимир Иванов: Кандидатите ни са хора, които не са били в политиката

Формацията на Стефан Янев „ Български напредък “ записва като коалиция листата си за народни представители от Русенско днес по обед в РИК - Русе.

В нея са включени цялостен брой претенденти – 16 души, които без изключение са от Русе и района, предава Листата бе записана от лидера ѝ Красимир Иванов, регионален координатор на „ Български напредък “ за Русе, и Пламен Иванов.

„ Кандидатите ни са най-вече хора, които не са взели участие до момента в политически планове – както партията ни е нова, по този начин и листата ни е такава. Но всяка една партия е била на нашето място и е започвала изначало и се надявам от тази листа да има хубави бъдещи политици. Коалиционните си сътрудници са показани от Християн Топалов, регионален координатор на партия Зелените “, изясни Красимир Иванов. Самият той е ученик на военно учебно заведение, работил е в структурите на Министерство на вътрешните работи и сега е управител в „ Приста ойл “.

Представителите на „ Български напредък “ се надяват, че ще влязат в Народното събрание. Целта им е да има постоянен парламент и устойчиво държавно управление, тъй като това е жизненоважно за всички българи. „ Основните ни послания са сигурност, непоклатимост, благополучие, напълно в отбрана на българския народен интерес. Влизайки там, както ние, по този начин се надявам и другите народни представители да го създадат, да прочетат думите, изписани на Народното събрание, и те да придобият смисъл. Това ще бъде и нашата съществена цел – ние не желаеме да влизаме нито в борба, нито в такива риторики, каквито се случиха досега “, сподели още Иванов.

В момента партията е съсредоточена напълно върху изборите, след което ще работи за създаване на локалните структури и за присъединяване във всички последващи избори у нас.

Ето листата на „ Български напредък “ за Русенско:
Красимир Иванов, РусеВладислав Владов, РусеМитко Станев, РусеНадежда Цветкова, РусеПетър Калинов, РусеИван Радойски, РусеТодор Стоянов, РусеПламен Иванов, с. ЩръклевоПавлин Иванов, РусеПетър Йорданов, РусеХристиян Топалов, РусеСимеон Монев, ЦеновоДилян Данев, РусеНела Димитрова, РусеЗлатко Захариев, РусеКристиян Димитров, Русе
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР