Формацията Изправисе.БГ на Мая Манолова и Отровното трио ще се

...
Формацията Изправисе.БГ на Мая Манолова и Отровното трио ще се
Коментари Харесай

Отровното трио и Мая Манолова обявиха името на формацията, с която ще се явят на изборите

Формацията " Изправисе.БГ " на Мая Манолова и Отровното трио ще се записват за идните избори като коалиция с името " Изправи се!Мутри вън ! ". Това оповестиха те тази през днешния ден на събитие на площад " Славейков ".

Те ще употребяват регистрация на три партии - ДБГ, " Движение 21 " и ЕНП. Документите за регистрация ще бъдат импортирани в ЦИК още идната седмица.

" Вече сме подготвени с 4 хиляди от подписите, събрани от цялата страна, което е с 1500 повече от нужния брой. Няма по никакъв метод да поддържаме държавно управление на ГЕРБ и на Движение за права и свободи, нито ще управляваме дружно с ГЕРБ и с Движение за права и свободи. ", сподели Мая Манолова.

" Коалицията, която ще внесем, е с име " Изправи се!Мутри вън ! ", което е най-краткото наименование за мотива, заради който сме дружно. Най-краткото наименование, поради което се събраха хората предходната година на площада ", сподели Арман Бабикян. Той е един от тримата членове на Отровното трио - уредник на митингите от лятото с искане за оставка на държавното управление и основния прокурор.

В листите на обединяването 70 % от претендентите за депутати ще са безпартийни жители, настояват те.

Всеки опит за отвод с това име ще бъде политическа кавга от страна на ЦИК против Отровното трио и жителите, разгласи Мая Манолова в отговор на въпрос дали ЦИК глух пъкъла откаже регистрация поради наличието на думата мутри. Обяви, че няма законова възбрана, само че се е видяло, че ЦИК се трансформира в бухалка на ръководещите с отхвърли да се записват цивилен субекти.

Обяви, че обединението остава с протегната ръка към " ИТН " и Демократична България за общо наблюдаване за честността на изборите.

Наши цели са повишението на приходите на българските жители, преизчисляване на пенсиите, дълбока правосъдна промяна, преосноваване на институциите, битка с монополите и чиста природа, разгласи още Манолова. За да се върне възприятието за правдивост в българските жители, ще създадем проверка на ръководството на Борисов и ще кажем ясно на българите къде са отишли техните пари, съобщи още Манолова и акцентира, че до края на месеца ще е подготвена управническа стратегия с ограничения за елементарните хора.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР