Ford става първият автомобилен производител, който въвежда електронни регистрационни номера

...
Ford става първият автомобилен производител, който въвежда електронни регистрационни номера
Коментари Харесай

Ford въвежда електронни регистрационни номера

Ford става първият авто производител, който вкарва електронни регистрационни номера на своите коли Те ще се оферират допълнително от 300 представителства на американския тръст. За задачата Ford е сключил съглашение с калифорнийската компания Reviver.

Тя стана формален сътрудник за аксесоари на автомобилния колос, като ще дава отговор точно за регистрационните номера на колите от марката. Цифровите табели към този момент притеглят водачи, които желаят колите им да наподобяват допустимо най-модерно, като техните преимущества обаче не са единствено в дизайна.

Електронните табели, направени от Reviver, разрешават приемане на персонализирани известия на екрана пред лидера и на самия номер, следене на местоположението, възобновяване на регистрация въз основата на приложение и сигнали в действително време.Въпреки че номерата към момента не могат да бъдат конфигурирани на транспортни средства във всички щати, броят им нараства бързо. И всеки водач, който е избрал такъм номер, ще има право да ръководи колата си в него, даже в щати, в които технологията към момента не е утвърдена.

Reviver предлага както подготвени табели, по този начин и „ направи си самичък ", като всички те са с 5-годишен живот на батерията. Цените им стартират от 599 $, а притежателят на колата заплаща и 8 $ месечно за обслужване на батерията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР