FORD разпространи информация за участието си на тазгодишното специализирано изложение SEMA (2-5

...
FORD разпространи информация за участието
си на тазгодишното специализирано
изложение SEMA (2-5
Коментари Харесай

SEMA 2021: FORD с повече от 40 специални експоната

FORD популяризира информация за участието си на тазгодишното специализирано изложение SEMA (2-5 ноември) в Лас Вегас. Американската марка разгласи, че ще демонстрира повече от 40 нови и специално разработени експоната, вариращи от тематични офроуд кемпери, пикап и SUV решения, спортни разработки и интерпретации по тематиката електрическа мобилност.

"Разработваме колите Ford по такъв метод, че да бъдат лесни за персонализация, с места за прикрепване и следпродажбени аксесоари, разработени още през цялото време на плана ", коментира Ерик Чин, световен шеф на подразделението Персонализиране и аксесоари на Ford.

Сред тематичните експонати на FORD за SEMA 2021 могат да бъдат открити разработки на модели като емблемата F-Series, изцяло новият Maverick, Ranger, Expedition, Mustang и Mustang Mach-E, и други.

Една от най-интересните разработки е тематичната Shelby Mustang Mach-E GT Concept на Shelby American, която се отличава с допълнителни карбонови аеродинамични детайли, нови предни калници и похлупак, оптимизирано окачване, 20-цолови джанти с Michelin Pilot Sport EV гуми, особено създадени за експоната спортни седалки Shelby by Recaro и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР