Фондацията Make-A-Wish, която се занимава с благотворителност и помага на

...
Фондацията Make-A-Wish, която се занимава с благотворителност и помага на
Коментари Харесай

Джон Сина е рекордьор в добротворчествот

Фондацията Make-A-Wish, която се занимава с щедрост и оказва помощ на най-различни потърпевши, публично разгласи най-големият рекордьор в своята акция. Ако в никакъв случай не сте чували за тази форма на добротворчество, то дано разбираем. През годините има най-различни хора и фамилии, които не са в равностойно състояние, само че имат фантазии.

Такава може да е посещаване на увеселителен парк, да отидат на отмора в по-екзотична страна и доста други. Тъй като приказваме за отворена платформа и привличането на по този начин наречените „ ангели “, всеки човек с по-висок финансов статус може да реши дали да подкрепи нуждаещ се или да избере различен. Сред редицата стремежи и опция за сбъдване на фантазии, една от най-честите практики е обвързана точно с концепцията за среща със звезда.

През последните няколко години, 45-годишният артист, кечист и част от развлекателната промишленост WWWE – Джон Сина – публично е взел участие в акцията на фондацията и се счита за безспорен рекордьор – той е извършил 650 стремежи и с това не просто чупи върха, а го издига на още по-сериозно равнище. До този миг няма нито една друга звезда, която да се е доближила до концепцията за 400 стремежи, да не приказваме за това, което самият Джон Сина е направил.

Идеята за среща със звезда най-често е насочена към спортисти, спортисти или кино звезди, които са създали възторг на екрана. Оказва се, че Сина постоянно намира време за своите почитатели и фенове, даже мисли разновидности, по какъв начин да прекара времето си с тях и по какъв начин да ги въодушеви и покаже, че неприятните обстановки могат да се преодоляват, от време на време с малко помощ и предпочитание.

Въпреки натоварения график, Сина признава, че постоянно дава отговор на настояванията, изключително откакто се приказва за сбъдване на фантазии и по-сериозни стремежи. Самият той е споделял, че няма доста значение с какво тъкмо се занимава в този миг, става ли въпрос за деца, той зарязва всичко и се концентрира върху тази задача. Сина е споделил тъкмо това на организацията, когато се е записвал през 2019 година За своето време там е дарил над 6 милиона въздушни благи на фондацията, с цел да помогне да се покрият разноските по пътуването, също така е подготвен да сбъдне още 1000 стремежи.

Самият артист признава, че няма нищо срещу да се срещне с дете, в случай че то е поискало тъкмо тази фантазия. Сина се майтапи, че действително се е срещал с надалеч по-трудни съперници, затова няма да има проблеми, с цел да се изправи против фена си и да се опита да му помогне или да сбъдне негова фантазия. Звездата признава, че има намерение да усъвършенства този връх и да вдигне летвата на 1000 стремежи, като за задачата ще му трябват още няколко години.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР