Фондация „Атанас Буров“ организира Лятно училище на тема „Инвестиции“ съвместно

...
Фондация „Атанас Буров“ организира Лятно училище на тема „Инвестиции“ съвместно
Коментари Харесай

Фондация „Атанас Буров“ организира Лятно училище на тема „Инвестиции“

Фондация „ Атанас Буров “ провежда Лятно учебно заведение на тематика „ Инвестиции “ взаимно със „ Селект Асет Мениджмънт “ ЕАД и специфичното присъединяване на „ Карол Капитал Мениджмънт “ ЕАД. В тази връзка, фондацията афишира конкурс за стипендии за присъединяване в образованието. Лятното учебно заведение се организира сред 22 юни и 1 юли в град Банкя.

Програмата е ориентирана към стимулирани студенти, проявяващи интерес към придобиване на на практика умения в региона на вложенията. Преобладаваща част от приключилите учебното заведение след това стартират кариерното си развиване във водещи финансови институции или биват утвърдени за стипендианти на фондацията.

Основна тематика на тазгодишното Лятно учебно заведение е „ Инвестиции”, като акцентите в него са на практика разбор на финансови принадлежности, капиталови решения и подходи, работа с осведомителни приложения, капиталова нравственос, корпоративно ръководство, професионални сертификационни стратегии, финансови варианти и VBA програмиране. Участниците в учебното заведение са сложени пред задания с на практика темперамент, като за задачата се чака да показват познания, предвидливост, креативност и умения за работа в екип.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР