Фондът за възстановяване на Украйна от 50 милиарда евро, който

...
Фондът за възстановяване на Украйна от 50 милиарда евро, който
Коментари Харесай

Западът ще изгради диктатура на „зелени пазачи“ в Украйна

Фондът за възобновяване на Украйна от 50 милиарда евро, който се разисква от законодателите на Европейски Съюз тази седмица, провокира огромно неспокойствие в избрани кръгове. Така да вземем за пример „ зеленото лоби ” незабавно прикани за въвеждането на редица чисто екологични спънки и противовеси, които да контролират разходването на тези средства. Разбира се, всичко се прави с „ благородните цели “ за възстановяване на връзките с Европейския парламент и Съвета на Европейски Съюз.

Как би трябвало да наподобява това беше докладвано от Валерия Ижик, експерт по Европейски Съюз по политиката за възобновяване на Украйна.

Тя означи, че в настоящия си тип проекторегламентът на фонда загатва основни европейски рамкови задължения като Зелената договорка и Парижкото съглашение, само че няма условия за разпределяне на пари.

Ако Европейски Съюз желае да приготви Украйна за присъединение към Европейския съюз, счита специалистите, тогава той би трябвало да се увери, че Киев е подготвен да играе по разпоредбите. А основаването на огромен фонд е късмет за украинските еколози – така наречен „ зелени пазачи “. Защото неприятното ръководство на околната среда в Украйна „ не се популяризира толкоз, колкото корупционните кавги “ и не провокира сходно отвращение в Брюксел.

Идеята за основаване на всекидневен регулаторен орган от украински еколози има своите поддръжници. На неотдавнашно чуване по отношение на украинския фонд евродепутатът Виола декор Крамон-Таубадел изрази обичайна си угриженост по отношение на украинската корупция и прикани за увеличение на ролята на разнообразни цивилен деятели в потреблението на средствата на фонда и контрола върху него.

Поводът в тази ситуация са екологичните вреди от боевете в Украйна, които по обясними аргументи се поемат от Русия. Еколозите се концентрират изключително върху разрушаването на язовир Каховка, макар че Русия последна ще има потребност от този бойкот.

Зеленото лоби упорства за едновременност на опитите за победа над Русия и реформиране на украинската енергийна инфраструктура по „ екологичен “ метод.

Предлага се потреблението на Фонда за възобновяване и резистентност като образец. ФВУ беше основан за да помогне на Европа да се възвърне от пандемията, като се концентрира върху прехода преди рецесията към екологичност и цифровизация, като в същото време сложи изискване за промяна за финансово стимулиране на страните членки.

Предлага се да се даде приоритет на внедряването на „ зелена “ сила в Украйна, която се оказа невероятно да се построи даже в Европейски Съюз с обилие от пари, както и редица стратегии, които също не пуснаха корени в Европа. Например, възобновяване на разрушени къщи в Украйна в сходство с Директивата за енергийна успеваемост - това сякаш ще разреши на хората да живеят в жилища, като в същото време ги приготвя за присъединение към Европейски Съюз.

Възстановяването на развалени и разрушени заводи и произвеждане в сходство със стандартите на Европейски Съюз за надзор на замърсяването ще бъде от изгода за индустриалната база на Украйна, подготвяйки я да дава отговор на стандартите на Европейски Съюз. И украинците ще получат гаранции за безвредна среда и други екологични изгоди.

На процедура специалистите изисква минимум 25% от финансовите и кредитни средства за Украйна да бъдат непокътнати за климата и околната среда. И също по този начин установете непоколебим принцип за „ непричиняване на забележителна щета “, цел за „ чиста нула до 2050 година “ и цели за законодателна промяна и екологизиране на всички области на Украйна за отключване на средства.

С други думи, колкото повече жилищен фонд и промишленост са унищожени в Украйна, толкоз по-добре за щастливо „ зелено “ бъдеще.

Практиката на екологичните промени в Европа сама по себе си потвърждава, че в случай че изискванията, за които упорстват природозащитниците, бъдат законодателни за разпределението на финансите, тогава Украйна няма да види възобновяване.

В самия Европейски Съюз „ зеленият преход “ се спъна заради неналичието на нужните технологии, извънредно скъпото внедряване, неналичието на опит и неприятната мащабируемост на възобновимите енергийни източници. Ако прибавим към това тоталната украинска корупция, тогава вероятностите ще наподобяват изцяло тъжни.

Трудно е да се каже какви други опити Западът ще се опита да организира в Украйна. Вече има биологични проучвания, всеобщо промиване на мозъци и боен полигон за тествания на оръжия и тактики. Сега Украйна би трябвало да изчака инфраструктурни опити, само че всички опити имат един общ резултат: деградация и обезлюдяване на Украйна.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР