Фолкзвездата Галена за пореден път даде ясно да се разбере,

...
Фолкзвездата Галена за пореден път даде ясно да се разбере,
Коментари Харесай

Преслава и Хасково искат още 10 години заедно на сцена

Фолкзвездата Галена за следващ път даде ясно да се разбере, че с колежката и Преслава още веднъж са в близки връзки и даже са си честитили юбилеите - и двете честват 20 години на сцена.

" Честитихме си с Преслава юбилеите преди два-три дни и си пожелахме да устискаме най-малко още 10 години, а по-късно ще забележим ", съобщи Галена в изявление за предаването " На кафе “ по NOVA.

За своя празник Галена бе сюрпризирана от мениджърката си и от другари с празненство в хитов ресторант в столицата, където тя имаше присъединяване същата вечер.

Изпълнителката не скри, че е усетила, че й готвят нещо, само че не е предполагала, че ще е толкоз охолно и даже нейни сътрудници ще бъдат част от изненадата. В клуба дойдоха Меди, племенницата на Галена – Доника и Азис.

Още с появяването си Азис обра овациите, защото се бе облякъл с тениска, на която бе изписано името на лицей ката му. Той един път е признавал, че обожава Галена и този път още веднъж засвидетелства любовта си към нея.

Галена за първи път удостовери обществено, че с продуцентите от " Пайнер " са се разделили. " Няма никакви драми с напускането ми, в прелестни връзки оставам с компанията и съм им признателна за всичко, което направиха за мен “, съобщи тя.

Певицата разкри, че е обмисляла вид и за огромно шоу в най-голямата зала у нас, само че поради здравословни неразположения през миналата година е забавила сходен план и когато това се случи ще даде не 100%, а 1001% и това, на което е способна като шоу и театър, написа HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР