Фолкзвездата Андреа няма никакво намерение да присъства на боя на

...
Фолкзвездата Андреа няма никакво намерение да присъства на боя на
Коментари Харесай

Андреа отсвири окончателно Кобрата

Фолкзвездата Андреа няма никакво желание да участва на багра на бившето си гадже Кубрат Пулев. Дори не ще да го гледа и по тв приемника. Тази събота вечер Кобрата ще се боксира на родна земя за интернационалната купа на WBA в зала " Арена София ". Съперник на българина в тежка категория е украинецът Игор Шевадзутский. В последния миг той размени контузения Махмут Чар. 

Андреа се любува на разкош в Истанбул

В момента Андреа е в Истанбул, където се глези с джакузи в стаята си и се придвижва с първокласна лимузина. " Сънлива заран ", написа тя, до момента в който демонстрира голям букет от червени рози. Блондито не разкрива от кого са цветята, само че евентуално става дума за турския артист Емре Озмен. Двамата са спрягани за двойка от няколко месеца насам. Затова и певицата постоянно отскача до южната ни съседка. Преди тя не изпускаше мач на Кобрата, само че този път изрично е решила да не бъде край кръга. Сегашната жена на боксьора - Розали Петрова, също избира да не го разсейва в залата.

С това в историята остава и прословутият секс в съблекалнята след дуели на Кобрата. Самата Андреа бе разказала за мръснишките си подвизи с боксьора. Тя дълго време не съумя да преживее раздялата и страдаше за него, само че в този момент Пулев си има нова жена и две деца - Христина и Спартак.

" Да ме гали с боксови ръкавици, откакто си се изпотил след дуел, е доста възбуждащо. Тогава той победи, аз влязох в съблекалните, изгонихме всички и се почнахме. И двамата бяхме неудържими и доста възбудени от дуела ", описа без срам Андреа преди години. Кобрата и някогашната му избраница се събличали чисто голи и си организирали спонтанни боксови срещи. След което се отдавали на полови завършения, без да смъкват ръкавиците. " Все отново внимава къде ще ме удари и по какъв начин ще го направи. Не прекаляваме обаче със силата. Няма нищо общо със садо-мазо ", обясняваше изпълнителката. За последно през 2016 година Андреа се качи на самия кръг, с цел да разцелува Пулев след успеха му над Самюел Питър в София.

Певицата награбва Пулев на кръга след негова победа през 2016 година

Днес тя към този момент е превъзмогнала Кобрата и се е отдала на новия си живот след боксьора. Андреа не се стопира. По-рано през месеца беше на екзотична отмора край Червено море в Египет, където се отдаде на гмуркане измежду коралови рифове. И въпреки всичко тя от време на време връща лентата обратно.

" Най-големият ми гений е, че привличам хора, които би трябвало да са или в пандиза, или в психиатрична болница ", споделя Андреа. В края на предходната година певицата обществено разгласи, че блокира Кобрата в мрежите поради това, че е " най-подлият човек " в живота й, напомня " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР