Фолкпевицата, която напоследък има все повече фенове, сподели горещи снимки,

...
Фолкпевицата, която напоследък има все повече фенове, сподели горещи снимки,
Коментари Харесай

Малката се щракна почти гола в снега

Фолкпевицата, която в последно време има от ден на ден почитатели, показа горещи фотоси, на които театралничи по голо коремче и къса поличка на заснежен път.

                             

Явно Малката се е калила добре през последните месеци и не се опасява от студа, разясняват почитателите ѝ в Инстаграм. " Още малко и е лято ", написа оптимистично усмихнатата изпълнителка.
                             

Малката в действителност се споделя Ваня Стоянова (Ванеса) и е родом от Ямбол. На 16 години се явява на прослушване за Music Idol и стига до театралните кастинги. Участието я стимулира да стартира сериозна работа върху вокалната техника. По обучение е икономист - следвала е “Счетоводство и надзор ” в Икономическия университет, Варна.

Дебютира в музиката през 2012 година с песента “До стената ”. В началото на 2019 подписва контракт с Пайнер, само че театралното ѝ име е блокирано от предходния продуцент, а не би могла да употребява рожденото си име, тъй като в компанията към този момент има Ваня. Така се появява името Малката, което е обвързвано и със заглавието на предходна нейна ария.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР