Фолкпевицата Емилия успява да съчетава сценичните си изяви с грижите

...
Фолкпевицата Емилия успява да съчетава сценичните си изяви с грижите
Коментари Харесай

Ето кой гледа бебето на фолкдивата Емилия

Фолкпевицата Емилия съумява да съчетава театралните си изяви с грижите за новородената си дъщеричка. Това призна самата тя в телевизионно предаване.

" Не сме се отделяли от нея. С единствената разлика, че отскоквам до някой град за участия, само че по-късно се връщам бързо у дома. Абсолютно се жертвам за нея ", акцентира хитовата изпълнителка.

Докато е на участия, брачният партньор й Жорж Башур поема напълно грижите за дребната принцеса.

" Май месец ни е доста претрупан. Тогава са баловете и постоянните участия, които вършим по клубовете в късните часове. Хубава страст е, не мога да се откажа от нея, изключително в този момент, когато имам толкоз хубави песни. Колко е хубаво в този момент да отивам на участия, какъв брой е хубава емоцията… Не мога да я опиша “ – споделя още Емилия.

Съпругът й не ревнувал от специалността й, а даже я насърчавал да продължи с цялостна мощ.

Емилия описа и за бременността си: " Откакто ни се случи нещастието с Феди, доста искахме дете. Не се бяхме отказали, само че лекарите не даваха очаквания. Затова нито сме правили нещо, нито сме считали дати, оставихме нещата на самотек “. 

Бъдещите родители пазели новината за бременността в дълбока загадка даже от най-близките си хора.

Звездната майка показа още, че по-голямата й щерка била търпелива с бебето у дома и не ревнувала от вниманието към него.

" Мира я гушка, целува, не ревнува въобще. В началото имаше дребна ревнивост, само че след това нямаше никакъв проблем. Даже в този момент е доста солидарна, че на бебето се обръща доста повече внимание “ –  споделя с усмивка Емилия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР