Фолкпевицата Емануела и Мартин Елвиса не са гаджета. Това официално

...
Фолкпевицата Емануела и Мартин Елвиса не са гаджета. Това официално
Коментари Харесай

Емануела разкри какви са й взаимоотношенията с Елвиса

Фолкпевицата Емануела и Мартин Елвиса не са гаджета. Това публично разгласи чалгаджийката във връзка слуховете, че изпълнителката и участникът в " Игри на волята " още веднъж са се събрали и са интимни.

Емануела изрично отхвърля подобен процес на връзките им и го потвърждава със благосклонностите си към други участници в риалити шоуто. Фолкаджийката признава, че има любимец за успеха - Виолета, която е най-голямата врагиня на Елвиса в " Игри на волята ". Двамата постоянно влизат в спорове, карат се и по всякакъв начин се опитат да изхвърлят другия от предаването.

" Фаворити са ми Румен Радев, Теодора Мудева, Момчил, Мастагарков, Краси Дунев, Моника, Цецо и най-много Виолета, тъй като умее да преценя хората, а нея не я е боязън да приказва в очите истини ", изясни Емануела. На коментар от почитател, че доста наподобява на Виолета, Емануела дава отговор: " Слава Богу! ".

Чалгаджийката и Мартин претърпяха бурна любовна случка, като на няколко пъти се събираха и разделяха. Срещнаха се даже по време на присъединяване на чалга дивата във " ВИП брат ", само че всякога любовта им не потръгваше и разделите им ескалираха със кавги. По думи на изпълнителката връзките им дефинитивно са завършили. " Беше извънредно токсично, когато не се обичахме с Емануела. И двамата сме инати, с огромно его и всеки желае да ръководи другия ", споделя Елвиса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР