Фолклорна танцова панорама ще разтърси Античния театър на 1 октомври

...
Фолклорна танцова панорама ще разтърси Античния театър на 1 октомври
Коментари Харесай

Фолклорни танци ще залеят Античния

Фолклорна танцова гледка ще раздруса Античния спектакъл на 1 октомври от 20 часа. Празникът на античната мраморна сцена ще бъде част от поредицата от концерти в разнообразни градове на България с присъединяване на повече от 30 фолклорни групи.

В надиграването ще вземат присъединяване някои от най-обичаните ансамбли „ Седенчица “ и „ Дилянка “, асеновградски танцов състав „ Станимака “, групировка “Елика “ от Пловдив и студентски фолклорен отбор „ Зорница “, София.

Пловдивската аудитория ще има шанса за следващ път да се наслаждения на богатата стратегия, включваща най-различни хореографии, пъстри носии, пресъздаващи фолклора на другите области в България. Моми и момци в сукмани и потури ще тропат в темп под звуците на гайди, гъдулки и тъпани.

Гостите от Асеновград от танцов състав " Станимака " и софиянците от Студентски фолклорен отбор " Зорница " дават обещание да показват грандиозна шоу стратегия в града под тепетата. През последните години се следи засилен интерес към съкровищата на българския фолклор. На последния концерт на отбор " Тракия " Античният спектакъл се пукаше по шевовете.

Билетите за концерта са на цени от 10, 15 и 20 лева и могат да се закупят или от мрежата на eventim.bg, или от участващите ансамбли.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР