Фолкдивата Емануела заби ново гадже. Хубавицата не страда дълго по

...
Фолкдивата Емануела заби ново гадже. Хубавицата не страда дълго по
Коментари Харесай

Емануела прежали Елвиса, заби ново гадже

Фолкдивата Емануела заби ново гадже. Хубавицата не страда дълго по някогашния си обичан, с който се разделиха за следващ път преди няколко седмици и към този момент може да се похвали с нов мъж до себе си. Според осведомени, Емануела е същински щастлива с половинката си, който бил същински джентълмен и не спирал да я обгрижва и задоволява всяка нейна волност.

Чаровницата най-сетне случила на мъж след множеството неверни избори в живота си, само че все още към момента не желае да го покаже освен пред медиите, само че и пред огромна част от приятелите, защото желала първо да се увери в качествата му. Само най-близкото й обграждане има достойнството да знае кой топли леглото и сърцето на изпълнителката на „ Пайнер “.

Самата Емануела пък нервира някогашния си Мартин Николов - Елвиса, като призна за нова обич със статус в обществената мрежа Инстаграм. Тя показа стори със следното наличие: „ Счупеното в жена носи благополучие, само че на различен, в случай че ти си я счупил “.По всичко проличава, че за края на връзката им е отговорен Елвиса. Преди време той бе кръшнал на певицата и тя му елементарни, само че очевидно този път е решила, че няма връщане обратно, написа "Телеграф ".

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР