Фолкдивата Анелия търси дългосрочни наематели за апартамента си в столичния

...
Фолкдивата Анелия търси дългосрочни наематели за апартамента си в столичния
Коментари Харесай

Анелия иска 2 400 лева наем за апартамента си

Фолкдивата Анелия търси дълготрайни наематели за жилището си в столичния квартал „ Лозенец “, който отдава чартърен.  Жилището е тристайно и съгласно думите й се намира на доста отзивчиво място – наоколо до гимназия, супермаркети, аптека и болница „ Токуда “.

 

Предлаганият парцел е с необятен кулоар, оборудвана кухня с столова, хол, две спални, баня тоалетна и две тераси. Подчертано е дебело, че домашни любимци не се толерират. Наемът, за който се предлага жилището е в размер на 1 200 евро, без комисионни, отбелязва дъщерята на певицата – Ивон Динева.

 

Тя побърза да изтрие мненията, осмиващи желаната цена, както и хилещите се емотиконки. Според брокери, цената в действителност е повишена, защото тристайните жилища в този регион се оферират за 1 500-1 800 лв.. Не е необичайно, че домашните любимци са неразрешени, поради обстоятелството, че самата Анелия има три кучета, които по този начин и не съумя да възпита и правят потребностите си из жилището.

 

Прави усещане, че домът на певицата е прекрасен, само че в това време тъмен и лишен от всевъзможен уют. Припомняме, че той й бе подарен от Коко Динев след раждането на щерка им Ивон. След развода им, чалга изпълнителката живееше в него, само че откакто приключи къщата си в „ Драгалевци “ се реалокира и остана да живее там до предходната година.

 

През 2023 година тя се придвижи в дома на Любомир Захаринов и остави къщата на щерка си Ивон. След раздялата им обаче, се е върнала още веднъж в „ Драгалевци “.

Мнозина се запитаха до тези 2 400 лв. ли е опряла, поради, че хонорарът й за час пеене е 6 бона. Запознати обаче показват, че парите ще бъдат прибрани от щерка й.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Анелия фолк певица наем жилище апартамент Коко Динев Ивон Любомир Захаринов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР