Фолкдивата Анелия се зарови в работа след изненадващата раздяла с

...
Фолкдивата Анелия се зарови в работа след изненадващата раздяла с
Коментари Харесай

След раздялата Анелия се зарови в работата

Фолкдивата Анелия се зарови в работа след изненадващата разлъка с годеника й – хазартния необут Любомир Захаринов.

Когато срещна любовта в негово лице, заралийката остави кариерата си на назад във времето, уверена, че индивидът до нея е най-съществен. Тя даже съобщи, че е отворила нова страница и се стреми да откри салдото сред кариерата и персоналния си живот, само че уви, явно не е съумяла.

 

Видимо раздразнена от слуховете, че стопира да пее, хитовата изпълнителка разгласи професионалните си проекти с включване онлайн в обществената мрежа. Макар да не е в стила й да се изяснява и да разяснява злословия по неин адрес, този път направила изключение, защото се тормозила от прочетеното.

 

Тя означи, че освен не стопира кариерата си, а продължава да работи на цялостни обороти. Посочи, че през сегашния месец е провела с екипите й снимането на три плана, а преди този момент направила още един, който обаче задържала малко във времето. Подчертава, че продължава да работи интензивно и я чакат доста хубави неща с песните й. В умозаключение показва, че доста обича почитателите си и ги приканва да не имат вяра на нелепостите, които четат.

 

Прави обаче усещане, че не загатва и дума за раздялата й с Любомир Захаринов, с който възнамеряваха женитба напълно скоро.

Припомняме, че изпълнителката сподели „ да “ на своя обичан през юли, м.г., малко след 41-вия си рожден ден. Дори сподели годежния си пръстен в профила си в Инстаграм, където за наслада на почитателите си и нетипично за нея, споделяше много фрагменти от сантиментални моменти.

 

Двамата с Любомир бяха на почивка в Банско през януари. Тогава певицата за пръв път се качи на ски, като от занимателните фотоси пролича, че точно годеникът й е нейният преподавател. Анелия добави към фрагментите: „ Обичам те, щурчо! “

 

Уви тези снимки към този момент ска свалени от Инстаграм – след изненадващата разлъка, певицата изтри всички фотоси, на които са дружно с предприемача. Случайно или не, точно през февруари Анелия пусна парчето „ Няма да ме замениш “, което на момента бе съпоставено по звучене с първите й шлагери и справедливо пожъна единствено положителни мнения.

Инфо: Уикенд

Тагове: Анелия Любомир Захаринов раздяла годеж сватба Любов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР