Фолк звездата Малина преживя истински кошмар през последните дни. Няколко

...
Фолк звездата Малина преживя истински кошмар през последните дни. Няколко
Коментари Харесай

Малина стана жертва на нагла атака

Фолк звездата Малина претърпя същински призрачен сън през последните дни. Няколко безсънни нощи прекара кръшната певица, до момента в който се свърже с верните хора, които да ѝ оказват помощ да се оправи с този нелек проблем.

За разлика от колежките си, Малина реши да не прави сензация от протичащото се, само че откакто нещата се оправили, тя реши да открехне вратата и да опише за случилото се.

Оказа се, че изпълнителката на " Всякакви мъже " е станала жертва на хакерска офанзива. Нейният профил в Инстаграм в бил хакнат и краткотрайно не е имала достъп и надзор върху него. С това е изгубила и връзка с феновете си, които мощно се тормозили какво се случва.

Вместо да се вайка обществено, Малина се свързала с човек, който схваща от обществени мрежи и с негова помощ съумяла да си върне профила, в който има над 73 хиляди почитатели, написа Шоу блиц.

Певицата не разкрива детайлности за случилото се и дали са я изнудвали за пари. Бързата реакция на човек в региона сигурно е знак за злобарите, че по-добре да не пробват още веднъж. А почитателите на Малина са на седмото небе, че още веднъж ги радва с клипчета от участия и фотоси, които ги вършат съпричастни с живота на тяхната фаворитка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР