Фолк звездата Константин показа в социалната мрежа как си прави

...
Фолк звездата Константин показа в социалната мрежа как си прави
Коментари Харесай

Коцето показа как си прави PCR тест

Фолк звездата Константин сподели в обществената мрежа по какъв начин си прави PCR тест дружно с цялото му семейство. От късото видео, което сподели в Инстаграм излиза наяве, че операциите са правят не в някоя от столичните лаборатории, а в домашната конюнктура на първокласната му къща в Бояна, видя HotNews.

Очевидно изпълнителят е обезпокоен да води обичаните си по медицинските центрове, където може да прихванат подлия ковид, по тази причина е провел екип от медицински лица, които да създадат посещаване вкъщи, като са взети всички защитни ограничения за здравето на Коцето, брачната половинка му Надя и двете им деца. Някои допуснаха, че е допустимо семейството да е под карантина и точно заради тази причина тестванията да се вършат в домашна конюнктура.

Фолкаджията обаче не навлезе в детайлности за обстановката, в която се намират. Даже намеси друга тематика във видеото, която не е обвързвана с коронавирус, а с насъбраните 200 000 почитатели в обществената мрежа. В утрешния ден обаче той даде обещание на почитателите си, че ще ги осведоми за резултатите от PCR тестванията.

on Nov 3, 2020 at 2:10am PST
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР