Фолк певицата Татяна отпразнува рождения си ден в най-скъпия хотел

Фолк певицата Татяна отпразнува рождения си ден в най-скъпия хотел ...

Фолк певицата Татяна беше изненадана приятно от любимия....Фолк певицата Татяна отпразнува рождения си ден в най-скъпия хотел във Виена - Парк Хаят, където нощувката е 3500 лева. Изпълнителката бе заедно с любимия мъж до себе си, който успя да я изненада в празничния ден, при това няколко пъти.

101 рози и дом, украсен с дузина бели балони, посрещнаха Татяна в празничния ден, а тя едва сдържаше сълзите си от радост. За случая певицата бе избрала стилен тоалет от най-новата колекция на световноизвестен бранд, а феновете в социалните мрежи станаха свидетели на този незабравим момент благодарение на няколко видеа.

Освен 101 рози, любимият мъж на Татяна подари чисто нов автомобил. Возилото е Волво XC 60 и е известно с това, че е най-сигурната кола в света, както и че беше избрано за Световен автомобил за 2018 г.

В австрийската столица Татяна ​посети бутика на Филип Плейн. За всички фенове на марковата мода е известно, че именно във Виена световноизвестният дизайнер представя първо новите си колекции.

Изпълнителката излезе от магазина, облечена от горе до долу с тоалет на Филип Плейн, съобразен с модните тенденции на лято 2019 г. А топ визията <210> беше завършена с бяла чанта, носеща мечтаното лого PP.

Източник: marica.bg